Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Luna decembrie începe cu un bilet de cota (aproape) 7

Startul săptămânii a fost unul excelent, cu trei bilete câștigătoare, dar în următoarele două zile nu am mai avut la fel de mult succes. Weekendul ne aduce și startul unei noi luni, pe care sperăm să o pornim cu dreptul, cu acest bilet de cota 6,97.

01 dec. 2018, 08:57
Biletul weekendului Pariuri1x2.ro: Luna decembrie începe cu un bilet de cota (aproape) 7

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:

Din cele șase pronosticuri care compun biletul, doar două vizează evenimente de sâmbătă. Duelul dintre Werder Bremen și Bayern Munchen ar trebui să fie unul interesant, iar noi anticipăm marcarea a cel puțin trei goluri. Mai târziu, așteptăm ca naționala feminină de handbal a României să debuteze cu o victorie la Euro 2018.

Premier League ne aduce două derby-uri duminică. Arsenal primește vizita lui Tottenham. Ambele echipe sunt în formă bună și ne așteaptă un meci pe cinste. Noi vom numără loviturile de colț de care beneficiază gazdele, așteptând să aibă parte de cel puțin cinci. Al doilea derby este cel dintre Liverpool și Everton. Deși există destulă tensiune în astfel de confruntări, nu ne așteptăm ca arbitrul partidei să arate mai multe de cinci cartonașe în acest duel.

Seara vom urmări un alt meci tare, de această dată din Serie A. Confruntarea dintre Roma și Inter nu ar trebui să se încheie fără marcarea a cel puțin două goluri. Completăm biletul cu pronosticul nostru pentru partida dintre Real Madrid și Valencia. „Galacticii” au fost destul de inconstanți recent, așa că noi vom miza pe forma în creștere a oaspeților. „Liliecii” ar trebui să aibă suficientă forță pentru a obține cel puțin trei lovituri de la colțul terenului pe parcursul partidei.

Biletul weekendului Pariuri1x2.ro:

Sâ ora 16:30 Werder Bremen – Bayern Munchen, Peste 2,5 goluri, cota 1,43
Sâ ora 19:00 România – Cehia, 1, cota 1,35
Du ora 16:00 Arsenal – Tottenham, Gazdele peste 4,5 cornere, cota 1,46
Du ora 18:00 Liverpool – Everton, Sub 5,5 cartonașe, cota 1,46
Du ora 21:30 Roma – Inter, Peste 1,5 goluri, cota 1,21
Du ora 21:45 Real Madrid – Valencia, Oaspeții peste 2,5 cornere, cota 1,40

Cota Finală: 6,97

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.