Biletul Zilei 18 decembrie 2018

Gazdele, locul 2 in campionat, nu mai au loc de erori si nu pot lasa sa scape vreun punct in lupta pentru top4, mai ales pe teren propriu, acolo unde, in campionat, au inscris in toate meciurile minim 2 goluri si au castigat pe linie, indiferent de numele adversarului. 

RomaniaTV.net
18 dec. 2018, 09:36
Biletul Zilei 18 decembrie 2018

B. MONCHENGLADBACH – NURENBERG

Gazdele, locul 2 in campionat, nu mai au loc de erori si nu pot lasa sa scape vreun punct in lupta pentru top4, mai ales pe teren propriu, acolo unde, in campionat, au inscris in toate meciurile minim 2 goluri si au castigat pe linie, indiferent de numele adversarului. Cand oaspetii sunt Nurenberg, locul 17, trupa care a primit minim 2 goluri in fiecare din ultimile 6 deplasari, atunci chiar nu ar exista scuze pentru un rezultat neconvingator.

PRONOSTIC: 1&G2+ (Gladbach invinge si marcheaza minim 2 goluri)

COTA: 1.55

 

DUSSELDORF – BVB DORTMUND

Liderul clasamentului se deplaseaza in fieful celor de la Dusseldorf, locul 16. Dupa 15 partide, BVB are 41 de goluri marcate si 15 primite, un raport de aproximativ 3-1 pe meci. Gazdele se afla la polul opus si din acest punct de vedere, reusind o medie de 1-2 pe meci, cu o defensiva care cedeaza des si un atac ce a facut cateva meciuri bune, 3-3 la Munchen si 4-1 cu Herta reprezentand apogeul acestei echipe. Desi cota de 1.50 ni se pare maricica pentru o asemenea diferenta de valoare, nu putem sa trecem peste faptul ca liderul joaca excelent si, avand 9 puncte avans fata de rivala bavareza, suntem de parere ca nu va lasa puncte niciunei echipe din subsol.

PRONOSTIC: 2 (BVB invinge)

COTA: 1.50

Citeşte mai mult AICI