Biletul Zilei – 18 februarie: Două victorii ale gazdelor pentru o cota 2.02

Pentru biletul zilei de astazi, redactia www.pariuri1x2.ro si-a indreptat atentia catre duelurile programate in Liga 1 si Ligue 1.

RomaniaTV.net
18 feb. 2017, 12:20
Biletul Zilei – 18 februarie: Două victorii ale gazdelor pentru o cota 2.02

Prima selectie de pe Biletul Zilei o reprezinta partida in care Sporting Lisabona va primi vizita celor de la Rio Ave.
Echipa gazda se afla pe locul al 3-lea si pare sa fi pierdut contactul cu primele doua clasate FC Porto si Benfica care se afla la o distanta de 9 si respectiv 10 puncte. Totusi, nici acest loc 3 nu este sigur, Braga asteptand orice derapaj al alb-verzilor.
De partea cealalta oaspetii se afla pe 9 cu un total de 28 de puncte si vine dupa 4 infrangeri consecutive in deplasare.
Diferenta de valoare este evidenta si orice alt rezultat in afara victoriei gazdelor ar fi o mare surpriza. 1 solist in Sporting Lisabona – Braga

A doua alegere de pe Biletul Zilei o reprezinta partida in care Young Boys o va intalni pe St. Gallen.
Echipa gazda se afla pe locul al 2-lea cu un total de 38 de puncte . Young Boys vine dupa o infrangere cu 1-4 suferita chiar pe terenul urmaritoarei clasate, Luzern.
Adversara sa din aceasta confruntare ocupa pozitia a 5-a cu un total de 25 de puncte, doar 9 dintre ele fiind obtinute in cele 10 deplasari ale sezonului.
Formatia gazda trebuie sa reactioneze dupa infrangerea din ultima etapa si avand in vedere ca joaca foarte bine in fata propriilor suporteri, acolo unde a si castigat ultimele 9 partide, pariul nostru este victorie 1 solist.

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.