Biletul Zilei – 19 februarie: Selecţiile ce-ţi dublează investiţia sunt aici!

Pentru biletul zilei de astazi, redactia www.pariuri1x2.ro si-a indreptat atentia catre duelurile programate in Liga 1, Serie A si La Liga. Vezi ponturile selectate.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 10:16
Biletul Zilei – 19 februarie: Selecţiile ce-ţi dublează investiţia sunt aici!

Prima selectie de pe Biletul Zilei o reprezinta partida Pandurii – Concordia Chiajna. Gazdele au incercat sa forteze in etapele din 2017 cu lotul extrem de subtire pe care Stoican il are la dispozitie. Gorjenii n-au suferit umilinte, dar lucrurile sunt clare: Pandurii Tg. Jiu este mare candidata la retrogrdare.

De partea cealalta, sub comanda lui Dan Alex, Concordia suprinde. Dupa remizele cu Craiova si Botosani, trupa din Chiajna a dat lovitura etapa anterioara, reusind sa o invinga pe Dinamo. Cu moralul la cote maxime dupa acest succes, Herea si compania au ca tinta precisa pentru meciul din etapa a 24-a, cucerirea punctului/punctelor care sa aduca si mai multa liniste in vestiarul formatiei, inaintea play-out-ului. Pontul nostru este 2 cu miza rambursata la egal.

Pariem si pe confruntarea Bologna – Inter. De la oaspeti vor lipsi Brozovic, Icardi si Kondogbia, ultimii doi, suspendati, dar si Bologna are pierderi grele pentru acest meci. Este vorba de Mirante, Gastaldello, Destor si Maietta. Partida ar putea fi destul de echilibrata, dar destabilizarea tactiticii si omogentitatii gazdelor prin absentele amintite, inclina balanta in favoarea interistilor, oricum favoriti ai meciului. Noi ne luam masuri de precautie. x2.

Al treilea pont vine din La Liga. Umilita la PSG, Barcelona va incerca sa-si ia o prima revansa in fata fanilor, printr-o victorie clara cu Leganes. Succesul, vital in batalia pentru titlu, va veni si se poate contura repede, inca din primele 45 de minute ale disputei de pe Camp Nou. Mizam pe cel putin un gol pana la pauza.

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.