Biletul zilei 21 ianuarie. Pe ce meciuri să pariezi azi

Daca privim cele doua echipe, observam ca au un golaveraj asemanator, 21-28 fata de 21-27, iar gazdele au o singura partida jucata acasa in care nu au inscris in ultimele 10 astfel de partide.

RomaniaTV.net
21 ian. 2019, 14:25
Biletul zilei 21 ianuarie. Pe ce meciuri să pariezi azi

JUVENTUS – CHIEVO

Duelul extremelor in serie A acolo unde Juve primeste vizita lanternei rosii, Chievo. Cu Napoli venita la 6 lungimi in spate, batrana doamna nu are alta varianta decat victoria pentru a pune din nou o distanta considerabila intre ea si locul secund. Credem ca Ronaldo si colegii sai vor face un meci bun contra unei trupe care, pe langa jocul foarte slab prestat, a mai si fost penalizata cu 3 puncte. Cu 35 de goluri primite in 19 etape Chievo va avea de furca impotriva vedetelor torineze si nu credem ca va rezista in fata unei echipe ce are o medie de 2 goluri inscrise pe meci.

PRONOSTIC: H1 (Juve invinge la minim 2 goluri diferenta)

COTA: 1.47

BAUTISTA-AGUT – TSITSIPAS

O partida pe care nu cred ca cineva isi imagina cu o va vedea. Bautista l-a eliminat in turul precedent, total neasteptat, pe croatul Cilic, locul 7 atp, iar grecul de 20 de ani a realizat o surpriza si mai mare invingandu-l in 4 seturi pe marele Federer. I-am vazut pe ambii tenismeni in meciurile despre care am scris mai sus si ne-au placut enorm, jocul prestat fiind unul de inalt nivel in dreptul amandurora. Credem ca va fi un joc foarte disputat si lung, din 8 meciuri 3/5 jucate de cei doi in 2019 doar spaniolul reusind un 3-0, restul avand toate 4 sau 5 seturi.

PRONOSTIC: P3.5 SETURI (Minim 4 seturi in meci)

COTA: 1.45