Biletul zilei: Astăzi, fără goluri şi pariuri „1,X,2”! Vezi cum obţinem dublarea investiţiei!

Pe biletul de astazi am ales sa mizam pe cornere la doua dintre cele mai asteptate dispute programate: Bayern Munchen - Borussia Dortmund si Barcelona - Osasuna.

26 apr. 2017, 08:08
Biletul zilei: Astăzi, fără goluri şi pariuri „1,X,2”! Vezi cum obţinem dublarea investiţiei!

Biletul zilei

Partida  din capitala Cataluniei se joaca incepand cu ora 20:30. Pe Camp Nou o vom vedea pe Barcelona dezlantuita contra ultimei clasate. Nu se pune problema invingatoarei, mai ales ca Messi si compania au si un moral formidabil dupa succesul in-extremis obtinut in „El Clasico”. Totusi, pentru ca foarte putine sunt variantele de pariere pe gazde in cote decente, pontul pe care il vom lua in calcul este Barcelona castiga la 3 sau mai multe cornere. 

Pe biletul zilei avem si un pont pentru ”Der Klassiker”. Bayern Munchen va lupta cu rivala Borussia Dortmund pentru un loc in finala Cupei Germaniei. Bavarezii pleaca favoriti in aceasta confruntare, dar gruparea condusa de Thomas Tuchel are suficienta forta si calitate in ofensiva pentru a ameninta serios buturile adverse.  Nu excludem golurile in poarta bavarezilor, dar pariul nostru se indrepta inca o data spre cornere: Dortmund, minimum 3 in meci. 

 


Citeste si:

Biletul zilei:

20:30, Barcelona – Osasuna, Barcelona -2 cornere
21:45, Bayern – Dortmund, Dortmund peste 2.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.