BILETUL ZILEI: Britanicii ne dublează investiţia! Vezi sugestiile pariuri1x2.ro!

BILETUL ZILEI: Astazi investim pe fotbalul din Premier League si Championhsip. Meciurile pe care pariem se joaca la Londra si Wolverhampton.

25 apr. 2017, 08:11
BILETUL ZILEI: Britanicii ne dublează investiţia! Vezi sugestiile pariuri1x2.ro!

Biletul zilei

Chelsea a bifat un succes de moral in meciul de cupa cu Tottenham, scor 4-2 pe Wembley,  calificandu-se in finala competitiei. Diseara poate face un nou pas catre titlu, printr-o victorie pe Stamford Bridge cu Southampton. In efectiv complet, Hazard si compania cauta revansa dupa esecul bifat tot acasa, in sezonul anterior, contra sfintilor „sfintilor”. Noi credem ca Chelsea isi va atinge tinta, in fata unei echipe ce asteapta deja vacanta.

Pariem si pe Wolverhampton – Huddersfield, meci restanta din liga secunda engleza. Formatia gazda vrea sa-si multumeasca fanii, la capatul unei stagiuni in care satisfactiile au fost putine. Un rezultat pozitiv contra unei candidate la promovare face parte din plan. Si Huddersfield are, insa, obiectivul sau clar. Oaspetii vor sa incheie campionatul pe locul 3, clasare ce le-ar aduce, teoretic, un adversar mai lejer in semifinalele play-off-ului de promovare. Foarte probabil va fi un meci disputat, cu destule goluri. Noi asteptam cel putin doua.


Citeste si:

Biletul zilei:

Chelsea – Southampton, 1
Wolverhampton – Huddersfield, peste 1.5 goluri 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.