Biletul zilei de 25 februarie: Trei meciuri, ponturi simple, profit dublu!

Redacția pariuri1x2.ro te invita sa faci si astazi profit cu biletul zilei! Vezi care sunt selectiile si nu uita: pe www.pariuri1x2.ro ai analizate in acest weekend peste 100 de evenimente sportiv.

25 feb. 2017, 09:36
Biletul zilei de 25 februarie: Trei meciuri, ponturi simple, profit dublu!

Deschidem biletul zilei cu infruntarea din Hexagon dintre Guingamp si Monaco. Se intalnesc doua echipe carora le place fotbalul spectaculos, cu un plus evident pentru Monaco, echipa cu cel mai bun atac din campionatele puternice  ale Europei. Trupa din Principat a marcat nu mai putin de 76 de goluri in 26 de etape! Pontul nostru, peste 1.5 goluri in meci, poate fi castigatoar doar cu contributia oaspetilor, desi Guingamp, mai ales acasa, este o formatie extrem de bataioasa.

Aceeasi varianta de pariere, peste 1.5 goluri, o alegem si pentru derby-ul Sevillei, cu Betis in calitate de gazda.  In meciurile directe nu exista menajamente! Se da totul pentru victorie, majoritatea confruntarilor consemnand la final multe cartonase, eliminari, dar si goluri pe tabela.  

Avem si un ”solist” pe  Biletul Zilei. Mizam pe succesul formatiei Chelsea, in disputa de pe Stamford Bridge cu Swansea. Londonezii reusesc un sezon senzational sub conducerea lui Conte, Hazard si compania avand actualmente un avans de 8 puncte in fruntea ierarhiei. Man. City, urmatoarea clasata, sta la panda, dar Chelsea a facut prea putini pasi gresiti in acest campionat.  

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.