BILETUL ZILEI: Legăm profitul de aceste două propuneri! Vezi cum pariem!

BILETUL ZILEI: Ieri am avut putin ghinion. Varianta ambele marcheaza in derby-ul Bayern - Real Madrid ne-a adus rapid pe plus, inca din minutul 47, dar nu si pariul 2+ in disputa Gaziantep - Genclerbirligi. Oaspetii au castigat cu 1-0, gol marcat din singurul sut pe poarta consemnat in cele 90 de minute ale jocului. Statistic, insa, ne mentinem la un nivel formidabil, cu 8 bilete castigatoare propuse de redactia www.pariuri1x2.ro  in luna aprilie si un total de 28 in ultimele 42 de zile!

13 apr. 2017, 07:49
BILETUL ZILEI: Legăm profitul de aceste două propuneri! Vezi cum pariem!

Biletul zilei www.pariuri1x2.ro

Astazi ne indreptam atentia catre confruntarile din Liga Europa, dar nu numai. Pariem pe cornere, cel putin 9, in confruntarea Ajax – Schalke. Fata in fata avem doua grupari cu un apetit ofensiv ce se evidentiaza meci de meci, indiferent de adversar sau miza. Ajax este constienta de faptul ca trebuie sa obtina un rezultat pozitiv in acest duel, inaintea unui retur de foc la Gelsenkirchen. „Minerii”, focusati pe evolutiile din Europa League in acest final de stagiune, vor cauta reusita care sa le majoreze sansele de calificare in careul de asi al Ligii Europa.

Avem si un pont din liga secunda engleza. Wigan lupta cu disperare pentru evitarea retrogradarii, dar orice alt rezultat decat victoria astazi, pe teren propriu cu Barnsley, le compromite aproape definitiv sansele de mentinere in Championship. Baietii lui Barrow vor forta atingerea obictivului, in fata unei grupari relaxate si in forma buna. Barnsley va incheia stagiunea poate chiar in top 10, o realizare excelenta din partea unei trupe fara pretentii deosebite. Pariul nostru este pe goluri: peste 1.5.

Citeste si:

Biletul zilei

21:45 Wigan – Barnsley, peste 1.5 goluri
22:05 Ajax – Schalke, peste 8.5 cornere
Cota finala 2.17 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.