Biletul zilei pariuri1x2: 3 variante corecte în noiembrie! Azi căutăm profitul în goluri şi favorite

Deși doar partial, biletul oferit ieri de redacția www.pariuri1x2.ro ne-a adus pe plus pentru a 3-a oară în primele 4 zile din noiembrie. Am mizat pe goluri ale ambelor echipe în West Ham – Liverpool, meci încheiat cu scorul de 1-4, dar și pe cel puțin două modificări ale tabelei, cu handicap asiatic, în Augsburg – Leverkusen. Cum s-a marcat de exact 2 ori în disputa din Bundesliga, miza ne-a fost returnată.

05 nov. 2017, 11:21
Biletul zilei pariuri1x2: 3 variante corecte în noiembrie! Azi căutăm profitul în goluri şi favorite

Biletul zilei

Ponturile incluse pe varianta de bilet a zilei caută să reducă la maximum riscurile. Pariem pe cel puțin două goluri marcate în Fiorentina – AS Roma, pariu ce ar fi fost câștigător în 8 din ultimele 9 meciuri directe, dar și pe succesul, la un gol asiatic, al PSV-ului, pe teren propriu, cu Twente. După primele 10 etape disputate din Eredivisie, trupa din Eindhoven are golaveraj 33-10!

 Mizăm și pe forma excelentă a FCSB-ului, în jocul de acasă cu Concordia Chiajna. Oaspeții sunt din nou în picaj, cu eșecuri pe linie în ultimele 3 partide oficiale disputate. La polul opus, în partida de joi cu Beer Sheva, pe langa calificarea matematică în primăvara Ligii Europa, FCSB a obținut și al 12-lea rezultat pozitiv consecutiv în toate competițiile!

16:00, Fiorentina – AS Roma, peste 1.5 goluri, cota 1.19
17:45, PSV – FC Twente, PSV -1 asiatic, cota 1.27
20:45, FCSB – Concordia Chiajna, FCSB sa castige, cota 1.35

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.