Biletul zilei pariuri1x2: Mizăm pe spectacolul din Premier League şi Bundesliga! Vezi pe ce pronosticuri investim

Pregătiți de noi câștiguri? Pentru al 3-lea bilet câștigător din luna noiembrie, redacția www.pariuri1x2.ro a selectat două variante pe goluri. Meciurile analizate vin primele eșaloane ale Germaniei și Angliei.

04 nov. 2017, 09:08
Biletul zilei pariuri1x2: Mizăm pe spectacolul din Premier League şi Bundesliga! Vezi pe ce pronosticuri investim

Runda cu numărul 11 din Bundesliga aduce față în față vecinele de clasament de pe pozițiile 9 și 10, Augsburg și Bayer Leverkusen. Gazdele sunt cu moralul la cele mai înalte cote, după succesul clar, scor 3-0, contabilizat săptămâna trecută la Bremen, dar și Bayer merge excelent în această perioadă. Trupa din Leverkusen este neînvinsă în ultimele 6 meciuri oficiale, ”aspirinile” fiind și pe primul loc în statistica spectaculozității din Bundesliga: golaveraj 22-15 și 9 rezultate cu cel puțin 3 goluri, în primele 10 jocuri ale stagiunii.

În West Ham – Liverpool, înfruntare contând pentru a 11-a etapă din Premier League, mizăm pe reușite semnate de ambele echipe. Defensiva ”cormoranilor” a dat numeroase rateuri în acest prim sfert de stagiune, dovadă stând cele 16 goluri primite. În același timp, golurile încasate de West Ham, 19 la număr, ne spun să Salah, Firmino & compania nu vor avea mari probleme în a sparge măcar o data redutele ”ciocănarilor”.

Biletul zilei

16:30, Augsburg – Leverkusen, peste 2 goluri asiatic 
19:30, West Ham – Liverpool, ambele echipe marcheaza 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.