Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Goluri şi cornere, în Premier League şi Serie A

Astăzi avem parte de o ofertă fotbalistică mai bogată decât ne-am fi așteptat. Evidențiem 3 pronosticuri simple, capabile să ne aducă din nou dublul mizei investite. Variantele selectate pe biletul zilei vin din Premier League și Serie A.

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 07:33
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Goluri şi cornere, în Premier League şi Serie A

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Chelsea a pierdut un tempo în weekend, la West Ham. Eșecul a fost, totuși, doar al 4-lea pentru londonezi în actuala stagiune. Chelsea va forța la Huddersfield, pe terenul unei echipe incomode, rezultatul care să o mențină în topul 3 din Premier League. Sunt șanse să asistăm la o victorie înregistrată de oaspeți, în efectiv complet pentru acest duel, însă varianta propusă de redacția www.pariuri1x2.ro are în vedere cornerele. Mizăm pe o statistică în care Chelsea se va impune.

Formații spectaculoase, dar și în foame de puncte, Crystal Palace și Watford ne pot propune o confruntare cu minimum două modifică ale tabelei. De remarcat că 13 din meciurile lui Watford din acest campionat au consemnat la final cel puțin două goluri. Mai mult, în doar 8 partide acasă, Crystal Palace are golaveraj 10-14.

Golurile și-ar putea face apariția și în disputa Genoa – Atalanta, dar șansele să asistăm la 4 sau mai multe sunt reduse. Doar 8 rezultate ”peste 3.5 goluri”, egal împărțite, au la un loc rivalele de diseară, în 30 de meciuri de Serie A.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Huddersfield – Chelsea, oaspetii mai multe cornere
Crystal Palace – Watford, peste 1.5 goluri
Genoa – Atalanta, sub 3.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România