Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investim pe baschet și fotbal. Astăzi avem „El Clasico”

Liverpool ne-a încurcat serios ieri planurile. ”Cormoranii” au bifat doar o remiză fără goluri, acasă, cu West Brom, rezultat ce ne-a anulat șansele de câștig cu biletul propus. În completarea combo-ului de miercuri au mai fost pronosticurile Man. United – Bournemouth, 1 solist (scor 1-0) și Swansea – Man. City, oaspeții marchează 2+ (scor 0-4).

RomaniaTV.net
14 dec. 2017, 08:04
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Investim pe baschet și fotbal. Astăzi avem „El Clasico”

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Suntem pregătiți să recuperăm pierderile de ieri. În condițiile unei oferte puțin atractive pe fotbal, astăzi ne îndreptăm atenția și către alte sporturi. Baschetul ne este aliat, prin jocurile programate într-o nouă rundă a Euroligii. În plus, avem posibilitatea de a miza pe un meci cu greutate în competiția europeană, un mare derby indiferent de forma celor două echipe. Pariem pe „El Clasico”, Real Madrid – Barcelona.

Din fotbalul extragem două ponturi pe goluri. Mizăm pe spectacol în Heracles – Sparta Rotterdam, dar și pe o evoluție solidă a formației FC Porto, în meciul de cupă de pe ”Dragao”, contra Victoriei Guimaraes. În ultimele 4 partide directe, Porto s-a impus la 0 și în handicap de cel puțin un gol.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

(Euroliga) Real Madrid – Barcelona, 2 cu handicap + 12.5 (prelungiri incluse)
Heracles – Sparta Rotterdam, peste 2 goluri asiatic
Porto – Guimaraes, gazdele marchează 2
+

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România