Biletul zilei pariuri1x2.ro: 3 amicale de top, 3 pronosticuri simple!

Ghinionul și-a făcut ieri, într-o zi de 13, simțită prezența. Biletul zilei propus de redacția www.pariuri1x2.ro a fost trecut la ”pierdute” din cauza unui singur gol. Deși în amicalul Polonia – Mexic oaspeții au marcat repede, încă din minutul 13, scorul a rămas neschimbat până la finele partidei. Astfel pontul propus, peste 1.5 goluri în meci, necâștigător, nu a susținut al doilea pariu de pe bilet. Am mizat pe cel puțin 7 cornere ale Italiei în returul barajului cu Suedia, ”azurri” beneficiind până la final de 8 lovituri de la colț.  

RomaniaTV.net
14 nov. 2017, 08:19
Biletul zilei pariuri1x2.ro: 3 amicale de top, 3 pronosticuri simple!

 

Biletul zilei

Astăzi investim pe 3 meciuri amicale. Germania și Franța se vor înfrunta, la Koln, într-un derby de tradiție al ”Bătrânului continent”. Mizând pe o bună parte din titularii de drept, cele două reprezentative sunt pregătite să ne ofere un meci destul de deschis și spectaculos, în care tabela să sufere cel puțin două modificări. Se poate vorbi și de o revanșă pe care gazdele amicalului o caută, după înfrângerea cu 0-2 suferită în semifinalele Campionatului European de anul trecut.

Mizam pe varianta x2 în Anglia – Brazilia. Confruntată cu o mulțime de indisponibilități importante, în frunte cu Kane, Delle Alli, Sturrigde, Sterling, Henderson sau Phil Jones, pare greu de crezut că naționala lui Southgate va reuși să se impună în fața lui Neymar & co.

Avem un pronostic și pentru testul României cu Olanda. Ne dorim să-i vedem pe ”tricolori” încheind anul în forță, dar trebuie sa pariem așa cum ne dictează informațiile, statistica, logica si instinctul. Cele 4 aspecte conchid către o reușita a oaspeților de pe Arena Națională.

Biletul zilei

Germania – Franța, peste 1.5 goluri
Anglia – Brazilia, x2
România – Olanda, oaspeții marchează

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.