BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: 3 ponturi simple!

BILETUL ZILEI PARIURI: Pe masura ce avansam in luna august, ne bucuram de startul unor indragite competitii fotbalistice interne. In acest weekend porneste la drum Championship, esalonul secund din Anglia. Unul dintre cele 3 ponturi de pe biletul zilei pariuri1x2.ro vine chiar din aceasta intrecere.

04 aug. 2017, 07:50
BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: 3 ponturi simple!

Biletul zilei: 

Nottingham Forest incepe noul sezon pe teren propriu, contra lui Millwall. Dupa un campionat precedent foarte slab, fanii “padurarilor” au alte asteptari de la stagiunea in curs.  Adversara din prima runda, o nou promovata care nu s-a intarit mai deloc in aceasta vara, este de batut. Noi alegem varianta mai safe: Nottingham nu pierde (1x).

Completam biletul zilei cu doua pronosticuri pe goluri. Pariem pe cel putin 2 modificari ale tabelei in meciurile Wisla Plock – Wisla Cracovia si Standard Liege – Genk. De remarcat rezultatul bifat de Genk in runda inaugurala a sezonului din Belgia, 3-3 acasa cu relativ modesta Beveren. In aceeasi etapa, Standard a castigat un punct la Mechelen. Scorul a fost 1-1, cele doua goluri marcandu-se in minutele 7 si 8 ale confruntarii.

CITESTE SI:

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

Asa castigam joi cu meciurile din Europa League » Info, detalii, ponturi!

 

Biletul zilei: 

21:30, Wisla Plock – Wisla Cracovia, peste 1.5 goluri
21:30, Standard Liege – Genk, peste 1.5 goluri
21:45, Nottingham Forest – Millwall, 1x

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.