Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. 4 din ultimele 5 propuneri au fost câştigătoare. Varianta zilei este aici

Așa cum v-am promis, am încheiat în forță luna noiembrie. Din ultimele 5 bilete oferite, 4 ne-au adus pe plus, inclusive cel de ieri. Joi am mizat pe faptul că Hermannstadt nu va pierde acasă cu Juventus București (scor 2-0) și pe cel puțin două goluri în Timișoara – FCSB (scor 0-3). Ultimul pont de pe bilet a venit din Cupa Elveției. Young Boys s-a impus la limită în disputa de acasă cu St. Gallen, scor 2-1, pariul nostru fiind pe oaspeți, cu handicap +2.

01 dec. 2017, 08:29
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. 4 din ultimele 5 propuneri au fost câştigătoare. Varianta zilei este aici

Biletul zilei

Prima zi din decembrie ne aduce o ofertă de pariere consistentă. Ca de obicei, căutăm câștigul în pronosticuri simple, logice și argumentate. Variantele extrase vin din liga secundă engleză, Serie A și Liga 1. La duelul FC Voluntari – CFR Cluj pariem pe goluri, însă nu foarte multe. Pariul sub 3 asiatic ne aduce profit în cazul în care tabela va suferi cel mult 2 modificări. Totuși, dacă se va marca de 3 ori în meci, miza ne va fi returnată (cota 1).

Biletul zilei

19:30 Roma – SPAL 1

20:45 FC Voluntari – CFR Cluj sub 3 goluri asiatic

21:45 Leeds – Aston Villa peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.