Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 6 din ultimele 8 propuneri au fost câştigătoare. Vezi cele 3 meciuri selectate pentru luni

Ponturile simple au garantat încă o dată profitul. Pe biletul zilei de duminică am pariat pe un succes la cel puţin două goluri diferenţă al echipei FCSB, acasă cu Juventus Bucureşti, meci câştigat de gazde cu 4-0. Am mizat şi pe varianta oaspeţii câştigă cel puţin o repriză în Eupen – Club Brugge. Scorul final a fost 2-2, cu liderul din Pro League reuşind să smulgă in-extremis un punct, după ce l-a pauză tabela indica un neverosimil 2-0 pentru Eupen.   

RomaniaTV.net
04 dec. 2017, 08:15
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 6 din ultimele 8 propuneri au fost câştigătoare. Vezi cele 3 meciuri selectate pentru luni

Biletul zilei

Astăzi pariem pe confruntări din primele ligi ale Turciei şi Italiei, dar facem o escală şi în Championhsip, liga a 2-a engleză.
În revenire excelentă de formă, Trabzon vizează contra formaţiei Alanyaspor victoria care ar readuce-o în zona topului 3 intern. Se poate alege varianta 1 solist, dar mai “safe” pare pronosticul pe cel puţin 2 goluri în meci. În doar 6 partide acasă, Trabzonspor are golaveraj 15 – 16!

Tot pe 2 sau mai multe goluri pariem şi în meciul Birmingham – Wolverhampton. Posibil ca ambele reuşite să fie semnate chiar de “lupi”, lideri ai clasamentului. Wolves are 44 de puncte şi 40 de goluri înscrise în 19 runde.

Ultimul pronostic inclus pe biletul de astăzi vine din Serie A. Deşi rivalele din epilogul etapei a 15-a sunt vecine de clasament, Udinese are de partea sa câteva atuuri cu greutate, în deplasarea la Crotone. Primul dintre acestea, chiar valoarea superioară a lotului. Aviz celor interesaţi: n-ar fi exclus să asistăm la un “X” final, în condiţiile în care, în 13 runde, friulanii n-au bifat încă un astfel de rezultat.

Biletul zilei

Trabzonspor – Antalyaspor, peste 1.5 goluri
Crotone – Udinese, x2
Birmingham – Wolverhampton, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România