Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Al patrulea bilet câştigător al săptămânii poate veni cu aceste pronosticuri logice

Golurile au lipsit în disputa Botoșaniului cu Poli Timișoara, dar nu și cornerele. Cele nouă lovituri de la colț executate pe parcursul confruntării ne-au dublat investiția de ieri. În căutarea celor mai inspirate pronosticuri de azi, ne-am oprit asupra a trei variante ce au șanse bune de a ne aduce profitul dorit.

RomaniaTV.net
25 mai 2018, 06:37
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Al patrulea bilet câştigător al săptămânii poate veni cu aceste pronosticuri logice

FC Copenhaga a avut un sezon dezamăgitor, încheind doar pe locul patru în ligă. Situația ar putea fi salvată cel puțin parțial în cazul unui succes obținut azi. Câștigătoarea meciului cu Aarhus se califică în sezonul următor al Europa League. Partida are loc la Copenhaga, unde echipa locală nu a pierdut nici una din ultimele 12 confruntări directe. Mizăm pe succesul gazdelor, în disputa cu trupa ce a încheiat sezonul regulat pe locul zece.

Lidera campionatului irlandez, Dundalk, primește azi vizita ultimei clasate, Bray. Cu un singur punct câștigat în zece deplasări din acest sezon, oaspeții nu pot emite pretenții în disputa de pe Oriel Park. Pariem simplu, pe victoria lui Dundalk.

Completăm biletul cu un pronostic pentru partida de baschet dintre Cleveland Cavaliers și Boston Celtics. Este meciul 6 în finala Conferinței de Est, până în prezent gazdele reușind să fructifice de fiecare data avantajul terenului propriu. Anticipăm un scenariu identic și investim pe un pariu acoperit, 1x.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:00 FC Copenhaga – Aarhaus, 1
Ora 21:45 Dundalk – Bray, 1
Ora 03:30 Cleveland Cavaliers – Boston Celtics, 1X

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.