Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am bifat încă o varianta câştigătoare. Vezi selecţia de astăzi

Al 12-lea combo ”verde” din această lună a venit ieri, fiind alcătuită exclusiv din ponturi pe Liga Campionilor. Important este și faptul că emoțiile au lipsi aproape cu desăvârșire în ceea ce privește variantele de pariere propuse. Am mizat pe succesul lui Napoli cu Șahtior, scor 3-0, pe cel puțin două goluri în Monaco – Leipzig, scor 1-4 încă de la pauză, precum și pe victoria formației Real Madrid, la Apoel Nicosia. Ronaldo și compania s-au distrat, câștigând la pas, cu 6-0.

22 nov. 2017, 07:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Am bifat încă o varianta câştigătoare. Vezi selecţia de astăzi

Biletul zilei

Pentru varianta de bilet a zilei, rămânem în Liga Campionilor. Extragem , însă, doar două ponturi, pregătite să ne dubleze din nou investiția. Mizăm simplu, pe succesul oaspeților, în Qarabag – Chelsea. Granzii din grupa C au prins frică de gruparea azeră, neașteptat de solidă, mai ales pe teren propriu. Chelsea va forța o desprindere rapidă și consistentă, care să scoată din ecuație o nedorită surpriză.

Pariem și pe cel puțin două cartonașe galbene încasate de ȚSKA Moscova, în disputa de pe teren propriu cu Benfica. Moscoviții au deja 9 cartonașe primite în competiție, 3 doar în meciul tur cu lusitanii. Diseară, de la ora 19:00, într-o partidă extrem de importantă pentru viitorul echipei în stagiunea de UCL, ȚSKA va forța cele 3 puncte, contra unui adversar greu,  încă neîmpăcat cu parcursul jenant din primele 4 runde.

Biletul zilei

19:00 ȚSKA Moscova – Benfica, gazdele peste 1.5 cartonașe
19:00 Qarabag – Chelsea, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România