Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Am încheiat perfect săptămâna. Azi investim pe un mix de fotbal şi tenis

Aşa cum am promis, weekendul ne-a adus profit consistent. 3 din ultimele 4 bilete propuse, serie din care fac parte şi variantele de sâmbătă şi duminică, au fost câştigătoare. Ieri am mizat cu succes pe 2 sau mai mult goluri în Arsenal – Watford (scor 3-0), precum şi pe succesul gazdelor în Galatasaray – Konyaspor (scor 2-1). Pentru confruntarea FCSB – Viitorul, pronosticul redacţiei www.pariuri1x2.ro a avut în vedere cornerele, 8 sau mai multe în meci. Trupa lui Dica s-a impus cu 6-3 în statistica amintită şi cu 2-1 pe tabelă.

RomaniaTV.net
12 mart. 2018, 08:24
Biletul zilei Pariuri1x2.ro. Am încheiat perfect săptămâna. Azi investim pe un mix de fotbal şi tenis

Biletul zilei

Ca de fiecare dată, căutăm să extragem din oferta de pariere a zilei, doar acele pronosticuri cu şanse excelente de a fi câştigătoare. Astăzi realizăm un mix de fotbal şi tenis.

Investim pe cel puţin două reuşite ale oaspeţilor în Stoke City – Manchester City, partidă în care trupa lui Guardiola caută al 26-lea succes în 30 de etape, precum şi pe măcar o repriză câştigată de Dinamo, în jocul de acasă cu Gaz Metan Mediaş. După evoluţia decentă din sfertul de cupă cu Craiova, „câinii” forţează prima victorie cu Bratu la timonă.

Avem şi un pariu din tenis. Cuevas şi Thiem luptă pentru accederea în optimile de la Indian Wells, arugumentele fiind de partea austriacului. Thiem este au 8 ani mai tânăr decât jucătorul uruguaian, se poziţionează mult mai bine în ierarhia ATP şi se descurcă excelent pe hard, suprafaţă pe care Cuevas are doar 3 victorii în acest sezon.

Biletul zilei

Dinamo – Gaz Metan, gazdele câştigă cel puţin o repriză

Stoke – Man. City, oaspeţii marchează 2+

Cuevas – Thiem, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.