Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Anticipăm goluri în două dueluri din Ţările de Jos

Startul weekendului ne aduce un program mai generos al evenimentelor sportive. În urma analizării opțiunilor de azi ne-am orientat spre două pronosticuri pentru partide din Olanda și Belgia.

RomaniaTV.net
24 aug. 2018, 06:10
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Anticipăm goluri în două dueluri din Ţările de Jos

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Al doilea eșalon al fotbalului olandez promite să ne ofere meciuri spectaculoase și în noul sezon. Deși au marcat câte două goluri fiecare, Cambuur și Jong AZ au adunat un singur punct din meciurile jucate în prima rundă a Eerste Divisie. Golurile ar trebui să vină cu ușurință și azi, iar noi pariem că se va marca în ambele reprize.

Peste graniță, în Belgia, Oostende și Waregem se înfruntă într-un meci din runda cu numărul cinci a Jupiler League. Cele două echipe au avut un start de sezon cu rezultate oscilante și sunt în zona de mijloc a clasamentului. Gazdele au încasat deja nu mai puțin de nouă goluri, dar păstrează un avantaj de un punct față de adversarii de azi. Waregem a înscris în fiecare din meciurile de până acum. Seria ar trebui să continue pentru oaspeți. Mai mult, anticipăm minim un gol și din partea gazdelor.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 Cambuur – Jong AZ, Gol în ambele reprize
Ora 21:30 Oostende – Waregem, Ambele echipe vor înscrie

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.