Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Anticipăm goluri pentru un final profitabil de lună

Cele trei meciuri pe care am pariat ieri în Europa League ne-au adus golurile dorite, așa că, în ciuda eliminării echipelor românești, ne putem bucura pentru câștigul nostru. Azi avem două propuneri pentru a ne dubla miza.

RomaniaTV.net
31 aug. 2018, 06:36
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Anticipăm goluri pentru un final profitabil de lună

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

FC Oss și Cambuur au început bine noul sezon, iar azi se vor întâlni în etapa cu numărul trei din Eerste Divisie. Atacul gazdelor, care a punctat deja de șase ori, a ajutat echipa să câștige maximum de puncte în primele două runde. Cambuur continuă să fie neînvinsă la capătul a două confruntări spectaculoase. Ambele echipe au înscris în fiecare din ultimele zece partide directe, marcarea a minim cinci goluri pe meci nefiind ceva neobișnuit între aceste cluburi. Așteptăm ca partida de azi să aibă un scenariu similar, așă că pariem pe minim un gol marcat în fiecare repriză.

În Belgia, înaintea etapei cu numărul șase, Waregem este încă în căutarea celui de-al doilea succes al sezonului. Șansa de a o găsi în meciul de azi este mică. Club Brugge este neînvinsă, la egalitate de puncte cu Genk, lidera din Jupiler League. Club Brugge și-a adjudecat victoria în cele mai multe confruntări directe din ultimii ani, dar Waregem s-a obișnuit să pună probleme. Gazdele de azi au marcat în fiecare din ultimele cinci dueluri. Reușitele nu ar trebui să lipsească nici de această dată. Optăm pentru același pronostic ca în cazul primului meci de pe bilet: gol în ambele reprize.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 21:00 FC Oss – Cambuur, Gol în ambele reprize
Ora 21:30 Waregem – Club Brugge, Gol în ambele reprize

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.