Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi avem profit englezesc

După o pauză de două zile prilejuită de sărbătorile pascale, biletul în cota 2 propus de redacția pariuri1x2.ro revine în forță. Astăzi investim exclusiv pe formații din Anglia, dar în competiții diferite.

RomaniaTV.net
10 apr. 2018, 05:59
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi avem profit englezesc

Biletul zilei:

Varianta de marți este bazată exclusiv pe numărul golurilor marcate în meciurile selectate. Începem cu derby-ul 100% englez din Champions League. Manchester City și Liverpool încep runda decisivă din faza sferturilor de finală, de la scorul de 3-0 în favoarea ”cormoranilor”, consemnat acum o săptămână, pe Anfield. Alte 3 goluri a încasat City și în week-end, în înfruntarea cu rivala locală, United. Diseară, “cetățenii” trebuie să forțeze la maximum, orice calcul privind accederea în careul de ași al Ligii, începând de la marcarea a cel puțin 3 goluri în poarta lui Karius. Liverpool are de apărat rezultatul din tur, însă, în aceeași măsură, Jurgen Klopp și elevii săi sunt conștienți că un gol înscris pe ”Etihad” le-ar majora enorm șansele de calificare. Mizăm pe un meci spectaculos, cu cel puțin trei reușite.

Completăm biletul zilei cu meciuri din al doilea eșalon fotbalistic englez. Fulham luptă pentru revenirea în Premier League, rezultatele din anul 2018 aducând-o chiar în bătălia pentru promovarea directă. Echipa londoneză are o serie de 12 meciuri fără înfrângere pe teren propriu. Reading, adversara de astăzi, nu este cu mult deasupra liniei retrogradării, iar deplasările îi ridică mari probleme. Reading a adunat doar 5 victorii în cele 20 de deplasări ale stagiunii, iar în ultimele 3 a încasat de fiecare dată câte 3 goluri. Ne așteptăm ca și pe ”Craven Cottage” din Londra, Reading să întâmpine mari dificultăți, într-un meci în care pariem pe 2 sau mai multe modificări ale tabelei. Același pronostic îl avem și pentru partida Sunderland – Norwich. Gazdele au cea mai slabă defensivă din ligă, iar Norwich este pregătită să profite de acest lucru.

Biletul zilei:

Ora 21:45 Manchester City – Liverpool, Peste 2,5 goluri
Ora 21:45 Fulham – Reading, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Sunderland – Norwich, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România