BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Astăzi, pariuri din Anglia, Belgia şi Portugalia

Inca o zi cu ponturi simple, pregatite sa ne aduca castig cu biletul zilei propus de redactia www.pariuri1x2.ro. Vezi aici selectiile!

RomaniaTV.net
05 aug. 2017, 07:28
BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro: Astăzi, pariuri din Anglia, Belgia şi Portugalia

Biletul zilei: 

Benfica si Guimaraes isi vor disputa Supercupa Portugaliei. ”Vulturii” au pierdut in acest sezon 3 jucatori importanti, Ederson, Lindelöf si Semedo, pe care au incasat peste 100 de milioane de euro. Chiar si in acest conditii, valoarea Benficai si mai ales plusul pe care formatia il are la acest capitol in fata rivalei din Guimaraes sunt argumentele solide ce sustin victoria trupei pregatite Rui Vitoria in jocul ce deschide stagiunea din Portugalia. 

CITESTE SI:

Drepturi TV pentru sezonul 2017/2018 » Cine transmite Liga 1, Champions League, Europa League, Premier League şi celelalte campionate tari

PREDICTORUL1X2, etapa a 21-a (5-6 august): Pariurile lui Sabin Pirvan

 

Fulham – Norwich si Waregem – Saint Truiden sunt partidele la care vom miza pe cel putin 2 goluri marcate. In ceea ce priveste disputa din Belgia, de remarcat este faptul ca cele doua trupe au demarat extrem de spectaculos in acest sezon. Waregem a demolat-o pe Eupen in deplasare, scor 5-0, in timp ce St. Truiden si-a trecut in palmares toate punctele confruntarii de acasa cu Gent, dupa un duel castigat cu 3-2!

Biletul zilei: 

17:00, Fulham – Norwich, peste 1.5 goluri, cota 1.22
21:30, Waregem – Saint Truiden, peste 1.5 goluri, cota 1.26
22:45, Benfica – Guimaraes, Benfica sa castige, cota 1.30

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.