Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi scoatem profit din Europa League. Două pronosticuri

Oferta fotbalistică a zilei este dominată de confruntările programate în manșa tur a 16-imilor Ligii Europa. Pariem pe jocurile în care vor fi implicate FCSB și Arsenal Londra.

RomaniaTV.net
15 feb. 2018, 07:35
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Astăzi scoatem profit din Europa League. Două pronosticuri

Jocul dintre FCSB și Lazio prezintă câteva aspecte definitorii. Pe lângă diferența de valoare dintre cele două formații, echipa condusă de Dică va porni cu un dezavantaj extrem de important în ceea ce privește apărarea. Tânărul portar Andrei Vlad nu a arătat prea multă siguranță în partidele în care a fost titularizat, acest fapt resimțindu-se în jocul și rezultatele echipei. Considerăm că presiunea unui duel european de o asemenea amploare își va pune și mai mult amprenta pe evoluțiile lui Vlad, în fapt, pe a întregii defensive ”roș-albastre”. Lazio va marca la București, poate chiar mai mult de un gol, dar la pronosticul oferit, peste 1.5 modificări ale tabelei, ne așteptăm să contribuie și ofensiva ”roș-albastră”, condusă diseară de Alibec, Budescu, Man și Fl. Tănase.

Al doilea duel pe care vom miza este probabil unul dintre cele mai dezechilibrate ale fazei din Europa League. „Tunarii” se vor deplasa în Suedia pentru a o întâlni pe Ostersunds, formație aflată la cea mai importantă performanță europeană, din istoria de doar 22 de ani a clubului. Încă o dată ținem cont de evidentul dezechilibru valoric, dar și de faptul că Arsenal nu are meci programat în week-end. De altfel, antrenorul Wenger a și declarat că își va ține titularii ”în priză”, Arsenal urmând a evolua pe terenul lui Ostersunds cu prima echipă. În același timp, de remarcat faptul că pentru gruparea londoneză Europa League a devenit un obiectiv prioritar al stagiunii, în condițiile în care parcursul intern o cam scoate pe Arsenal din calculele pentru o clasare în Big 4. Câștigarea întrecerii, o reeditare a perfomanței reușite de Man. United în 2017, i-ar aduce automat o calificare în Liga Campionilor.

Biletul zilei:

FCSB – Lazio, Peste 1.5 goluri
Ostersunds – Arsenal, Oaspeții câștigă

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România