Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Aşteptăm goluri marcate pe gheaţă şi pe iarbă

Deși oferta de ieri nu a fost cea mai generoasă, am reușit să găsim profitul în meciurile de baschet. Joi schimbăm din nou registrul, cu o variantă formată din pronosticuri pe fotbal și hochei.

18 oct. 2018, 08:01
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Aşteptăm goluri marcate pe gheaţă şi pe iarbă

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Pentru partidele de hochei mergem în prima ligă norvegiană. Frisk Asker primește vizita formației Sarpsborg. Oaspeții vor încerca să profite de slăbiciunile arătate recent de defensiva gazdelor. Cele două ar trebui să combine pentru un total de cel puțin trei goluri în meci. Într-o alta partidă, cea dintre Lillehammer și Manglerud, anticipăm un număr chiar mai mare de reușite. Echipa gazdă este mai în formă și este favorită la victorie, dar nu are cea mai solidă defensivă. Pariem pe cel puțin cinci goluri înscrise în timpul regulamentar.

Partida de fotbal pe care vom paria azi vine din a doua ligă daneză. Koge, echipa de pe locul secund al clasamentului, încearcă să depășească o pasă proastă, în care nu a reușit să obțină vreo victorie din patru partide. Deplasarea pe terenul echipei de pe locul 10, Hvidovre, ar putea să aducă mult așteptatul succes. Noi ne vom limita însă la un pariu pe minim două goluri marcate în meci.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:30 Frisk Asker – Sarpsborg, Peste 3,5 goluri
Ora 19:30 Lillehammer – Manglerud, Peste 4,5 goluri
Ora 20:00 Hvidovre – Koge, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.