Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bilanț perfect în week-end. Luni mizăm pe luptele din ultima rundă a ligii daneze de fotbal

Ieri am reușit să bifăm al treilea bilet câștigător al weekendului, datorită celor două pronosticuri corecte oferite pentru partide din Liga 1: CFR Cluj câștigă cu Viitorul (scor 1-0) și peste 1,5 goluri marcate în Poli Iași - CS "U" Craiova (scor 1-2). Am completat cu un pont simplu, tot pe 2 sau mai multe goluri, în Lazio - Inter (peste 1,5 goluri). Oaspeții s-au impus cu 3-2, reușind astfel sa urce peste trupa romană, pe locul 4, ultimul de Liga Campionilor. Varianta de astăzi propune două pariuri pentru meciuri din Danemarca.

RomaniaTV.net
21 mai 2018, 06:26
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bilanț perfect în week-end. Luni mizăm pe luptele din ultima rundă a ligii daneze de fotbal

Azi se dispută meciurile ultimei runde din play-off-ul Superligii daneze. Acestea urmează a decide atât echipa campioană, cât și formația calificată în Europa League, de pe ultima treaptă a podiumului.

Midtjylland are două puncte avans în fruntea ierarhiei și o întâlnește Horsens, ultima clasată din play-off. Victoria este singura care garantează titlul. În cazul unui eșec sau al unei remize, Brondby, trupă cu golaveraj mai bun, având posibilitatea să revină in-extremis pe prima poziție. Midtjylland a câștigat 5 din cele 7 partide jucate pe teren propriu în 2018, pierzând doar disputele cu Brondby. Superiori valoric, motivați de șansa câștigării titlului și împinși de la spate de fani, Midtjylland are de partea sa toate atuurile necesare obținerii unui succes.

Pentru ultima poziție de pe podium concurează Nordsjaelland și Copenhaga. Cele două se întâlnesc în meci direct, astfel încât calculele sunt simple. Dacă Nordsjaelland reușește să obțină cel puțin o remiză în fața propriilor fani, rămâne pe locul trei. Copenhaga are nevoie de victorie pentru a se califica în Europa League. Pe teren propriu, gazdele au primit gol în fiecare partidă oficială jucată în 2018, așa că echipa vizitatoare va fi optimistă în privința șanselor de a înscrie. Totuși, în aceeași perioadă, Nordsjaelland a bifat o medie excelentă, de peste două goluri înscrise pe meci. Ne așteptăm la încă un meci spectaculos, cu reușite de ambele părți.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 Midtjylland – Horsens, 1
Ora 19:00 Nordsjaelland – FC Copenhaga, Ambele vor înscrie

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.