Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bilanţ perfect în weekend. Demarăm în forţă într-o nouă săptămână: Vezi pariurile de luni

Toate cele 3 bilete propuse de vineri, până duminică, de redacţia www.pariuri1x2.ro au fost câştigătoare. Ieri, pentru a 17-a oară în luna ianuarie, am ieşit pe plus cu 3 pronosticuri cât se poate de simple. Am mizat pe minimum două goluri în Milan – Lazio (scor 2-1) şi Bordeaux – Lyon (scor 3-1), ambele pariuri fiind câştigătoare încă de la pauză. La meciul Ross County – Rangers, pontul “solicita” cel puţin o repriză câştigată de oaspeţi. Trupa din Rangers s-a impus cu 2-1, conducând şi la pauză pe tabelă cu scorul de 1-0.

RomaniaTV.net
29 ian. 2018, 07:46
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Bilanţ perfect în weekend.  Demarăm în forţă într-o nouă săptămână: Vezi pariurile de luni

Biletul zilei:

Şi astăzi pariem exclusiv pe fotbal. Luăm în calcul cel puţin o repriză câştigată de Benfica, în deplasare la Belenenses, formaţie pe care a învins-o la 0 şi cu un total de 28 de goluri marcate în ultimele 8 “directe” de campionat, precum şi o victorie facilă repurtată de Basaksehir, pe teren propriu cu Karabukspor. Oaspeţii, ultimii în Super Liga Turciei, cu doar 9 puncte adunate în 18 etape, sunt la un pas de faliment. Pentru a rămâne pe linia de plutire până la finele sezonului, Karabukspor s-a despărţit în iarnă de o bună parte din jucătorii importanţi, în frunte cu românii Grozav, Papp, Tănase, Torje şi Găman.

Avem şi goluri pe varianta de bilet a zilei, minimum 3, în derby-ul Jong PSV Eindhoven – FC Eindhoven din liga a doua olandeză. Pontul ar fi fost câştigător în 16 din cele 21 de partide jucate de fiacare formaţie în actuala stagiune de Eerste Divisie.

Biletul zilei:

Jong PSV – FC Eindhoven, peste 2.5 goluri
Istanbul Basaksehir – Karabukspor, 1 cu handicap asiatic -1
Belenenses – Benfica, oaspeţii câştigă minim o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România