Biletul zilei pariuri1x2.ro: Căutăm profitul pentru a 5-a zi consecutivă! Astăzi, 100% Europa League!

Serie pozitivă excelentă bifată de redacţia www.pariuri1x2.ro , prin intermediul biletului zilei: ultimele 4 variante propuse au fost câştigătoare! Ieri am evitat surprizele din Liga Campionilor, pariind pe o victorie a echipei Juventus, contra grecilor de la OI. Pireu, atât pe tabelă (2-0), cât şi la cornere (11-2), precum şi pe cel puţin două goluri în derby-ul PSG – Bayern  (scor 3-0). De asemenea,  Chelsea s-a întors cu toate punctele de la Atletico Madrid, în condiţiile în care pariul nostru a fost unul mult mai “safe”: 2 cu handicap asiatic +1.

28 sept. 2017, 07:07
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Căutăm profitul pentru a 5-a zi consecutivă! Astăzi, 100% Europa League!

Biletul zilei

Astăzi mizam exclusiv pe Europa League. Propunem 3  variante simple de pariere, ce au în prim-plan victoriile logice gazdelor în Athletic Bilbao – Zorya si Lokomotiv Moscova – FC Zlin, dar şi o confruntare cu minimum două modificări ale tabelei între Salzburg şi Marseille. Derby-ul grupei I o găseşte pe OM într-o formă bună, cu succese la 0 în ultimele 3 jocuri oficiale. La Salzburg, însă, o aşteaptă o deplasare dificilă. Gruparea austriacă nu a mai pierdut un meci oficial pe teren propriu de aproape un an! În seria de peste 20 de meciuri, doar o singură dispută în care Salzburg nu a înscris! 

CITESTE SI:

Lugano – FCSB: Optiuni nenumarate de castig pe golurile marcate, o recomandare 

Biletul zilei

20:00, Athletic Bilbao – Zorya, 1
20:00, Red Bull Salzburg – Marseille, peste 1.5 goluri în meci
22:05, Lokomotiv Moscova – FC Zlin, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.