Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Cel puţin 6 goluri pentru un nou combo câştigător. Miza pe Europa League

Juventus nu a întâmpinat prea multă rezistență din partea Atalantei în meciul de miercuri seară. Torinezii au câștigat ambele reprize, nu doar una, cum speram pentru biletul propus ieri de redacția www.pariuri1x2.ro. Ceva mai multe emoții am avut la partida dintre Lausanne și Basel. Golul doi, de care aveam nevoie, a venit abia în minutul 89 al confruntării. Mult mai simplu a fost evenimentul final. Investisem pe minimum 3 cornere ale lui Chelsea, pe terenul Barcelonei. În ciuda unei înfrângeri categorice, echipa londoneză a avut șase lovituri de la colțul terenului, ajutându-ne astfel să “înverzim” încă un bilet, al 4-lea din ultimele 5 zile.

15 mart. 2018, 08:03
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Cel puţin 6 goluri pentru un nou combo câştigător. Miza pe Europa League

Biletul zilei:

Joi, redacția pariuri1x2.ro s-a orientat către meciurile programate în Europa League. Pronosticul ales este același pentru fiecare din cele trei partide: “peste 1,5 goluri”.

Bilbao și Marseille ne-au oferit patru goluri în partida tur. Francezii au un avantaj de două goluri, dar bascii spear să recupereze diferența pe ”San Mames”. Golul marcat în deplasare s-ar putea dovedi decisiv pentru Athletic. Pentru asta, însă, bascii trebuie să forțeze la maximum în fața fanilor proprii, contra unei formații ce excelează pe faza de contraatac.

Săptămâna trecută, Dynamo Kiev și Lazio ne-au oferit patru goluri doar în repriza secundă a confruntării de pe Olimpico. Italienii continuă să fie favoriți la calificare, chiar daca au obținut doar o remiză la Roma. Totuși, în retur, în fief-ul unei echipe neînvinse acasă în Europa League de 4 ani, Anderson, Immobile & co vor avea o misiune extrem de dificilă. Noi avem încredere că vom vedea cel puțin doua goluri și aici.

Sporting a câștigat meciul tur cu Plzen, scor 2-0, dar trebuie să ducă treaba până la capăt. Pe teren propriu, Viktoria le-a învins în Europa League pe Hapoel Beer Sheva, Lugano, FCSB și Partizan Belgrad, marcând de minim două ori în fiecare dintre aceste jocuri. Portughezii sunt cu un pas în sferturile întrecerii, dar trebuie sa abordeze cu maximă seriozitate returul. În caz contrar, orice se poate întâmpla.

Biletul zilei:

Ora 20:00 Athletic Bilbao – Marseille, Peste 1,5 goluri
Ora 20:00 Dynamo Kiev – Lazio, Peste 1,5 goluri
Ora 20:00 Viktoria Plzen – Sporting, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România