Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Combo „verde” în prima zi a săptămânii. Astăzi căutăm profitul în meciurile din Liga Campionilor

Am pășit cu dreptul în noua săptămână. Ieri, pentru a 24-a oara de la începutul anului 2018, am reușit să ne dublăm încă o dată investiția, prin intermediul biletului oferit de redacția www.pariuri1x2.ro. Investițiile s-au făcut pe 2 sau mai multe reușite consemnate în Concordia – Dinamo, meci câștigat de oaspeți cu 4-3, după 0-0 la pauză și pe succesul formației Chelsea, la Londra, cu West Brom. ”Albaștrii” lui Conte s-au impus cu 3-0.

RomaniaTV.net
13 feb. 2018, 07:40
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro. Combo „verde” în prima zi a săptămânii. Astăzi căutăm profitul în meciurile din Liga Campionilor

Biletul zilei

Astăzi profităm la maximum de meciurile care dau restratul competițiilor intercluburi europene. Este vorba de Basel – Manchester City și Juventus – Tottenham, primele dueluri din optimile Ligii Campionilor. Alegem pronosticurile simple: 2 solist în jocul din Elveția și sub 3.5 goluri la întâlnirea de pe Juventus Arena. În alegerea ultimului pariu am ținut cont de statistica formidabilă a grupării gazdă. Juventus a primit un singur gol în ultimele 16 meciuri oficiale, în 14 dintre acestea reușind să se impună.

În completarea variantei de bilet propuse astăzi, un pronostic din League One, eșalonul al 3-lea al Angliei. Deși ușor oscilantă în ultimele săptămâni, Wigan s-a menținut pe locul 1 al clasamentului, cu șanse majore de revenire în Championship. Astăzi, ”the latics” au șansa unui succes facil, pe teren propriu, contra lui Blackpool, doar a 19-a în ierarhia ligii, formației serios angrenată în bătălia pentru evitarea retrogradării. Pariul solist pe gazde are valoare, însă noi vom alege o variantă ușor ”acoperită”.

Biletul zilei

21:45 Basel – Man. City, 2

21:45 Juventus – Tottenham, sub 3.5 goluri

21:45 Wigan – Blackpool, gazdele câștigă minim o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.