Biletul zilei pariuri1x2.ro: Construim simplu, pentru PROFIT!

Redacția www.pariuri1x2.ro și-a îndreptat încă o dată atenția către meciurilor programate în campania de calificare la Mondialul din Rusia. 3 pariuri au fost selectate pentru biletul zilei de duminica, variante simple, cu riscuri extrem de scăzute.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 09:39
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Construim simplu, pentru PROFIT!

Biletul zilei

Pariem ”acoperit” pe Suedia, în deplasarea din Belarus. Nordicii vin după eșecul din Bulgaria, scor 2-3 și nu-și mai permit derapaje în acest final de campanie. Belarus s-a făcut de râs în ultima etapă din preliminarii, pierzând cu 0-1 în Luxemburg.

După ce a demolat-o pe Olanda, scor 4-0, Franța are un meci simplu, pe teren propriu, chiar împotriva luxemburghezilor. ”Cocoșii galici” n-au niciun motiv să forțeze victoria la o diferență istorică, importante fiind doar punctele ce le consolidează locul 1 al grupei și calificarea directă la Mondialul din Rusia.

Ultimul pronostic de pe bilet o are în prim plan pe Elveția. Reprezentativa Țării Cantoanelor a acumulat punctaj maxim în cele 7 etape disputate, plus un golaveraj excelent, 15-3. La polul opus, rivala elvețienilor de astăzi, Letonia, a ratat complet preliminariile pentru Mondial. Doar cu 3 puncte câștigare, balticii sunt ultimii în grupă, sub naționala Andorrei! Acasă, Letonia are eșecuri pe linie și golaveraj 0-7 în 3 partide.

Biletul zilei

Belarus – Suedia, 2 cu handicap 0
Franța – Luxemburg, sub 6.5 goluri
Letonia – Elveția, 2

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.