Biletul zilei pariuri1x2.ro: Continuăm seria pozitivă. Astăzi, fotbal şi hochei

Ieri ne-am dublat investiția fara nicio emoție. Am mizat pe cel puțin 4 cornere ale gazdelor in FC Viitorul – CFR Cluj, pariu câștigător încă de la pauză și pe 9 sau mai multe lovituri de la colțul terenului, în Atalanta – Lazio. În final au fost 14 astfel de faze fixe. Astăzi mizăm pe un mix de sporturi, fotbal – hochei. Iată cota 2.

RomaniaTV.net
18 dec. 2018, 09:32
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Continuăm seria pozitivă. Astăzi, fotbal şi hochei

Biletul zilei pariuri1x2.ro

După eliminarea surprinzătoare din Europa League, AC Milan se poate concentra doar pe competiția interna. Astăzi, formația condusa de Gattuso căuta cele 3 puncte pe terenul echipei Bologna. Deși nu se anunță un meci simplu pentru oaspeți, ne așteptăm ca AC Milan să domine confruntarea. Mizăm pe o statistică a cornerelor în care ”rossoneri” se vor impune.

Completăm acest combo în cota 2 cu alte doua selecții cât se poate de simple. River Plate, proaspătă câștigătoare a Copei Libertadores, este pregătită să facă pasul către finala Campionatului Mondial al cluburilor. În penultimul act, argentinienii dau piept cu Al-Ain, formație ajunsă în această întrecere, din postura de reprezentantă a țării organizatoare.
Avem și un pronostic din hochei, pentru meciul din KHL ce le opune pe St. Petersburg si Slovan Bratislava. Valoarea trupei ruse, mare favorită la câștigarea campionatului, va face diferența. Pariem 1 solist.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

18:30, River Plate – Al Ain, River Plate se califică – cota 1.19
18:30, St. Petersburg – Slovan Bratislava, 1 – cota 1.18
21:30, Bologna – AC Milan, oaspeții mai multe cornere – cota 1.50
Cotă finală: 2.11

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.