Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Continuăm seria pozitivă. Astăzi investim pe confruntări din Premier League și Bundesliga

Campionatele puternice ne-au adus ieri pe plus. Pe biletul de marți au fost alăturate 3 pronosticuri, două din Premier League și un altul din Serie A. Am mizat cu succes pe cel mult 3 goluri în Genoa – Atalanta, scor 1-2, dar și pe un 2+ în Crystal Palace – Watford, meci câștigat de gazde cu 2-1. La partida Huddersfield – Chlesea, pronosticul solicita mai multe cornere în dreptul oaspeților. Londonezii au avut 3, gazdele unul singur.

RomaniaTV.net
13 dec. 2017, 09:28
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Continuăm seria pozitivă. Astăzi investim pe confruntări din Premier League și Bundesliga

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Și pe varianta de bilet de astăzi, Premier League este în prim plan. Mizăm pe variante logice în meciurile Manchester United – Bournemouth și Liverpool – West Brom. La prima partida, pontul indicat este 1 solist, în timp ce pentru confruntarea de pe Anfield luăm în calcul succesul gazdelor cu handicap asiatic -1. Daca Liverpool se va impune la un singur gol, miza ne va fi returnată.

Trecem pragul cotei care ne dublează investiția, cu un pont pe goluri, peste 1.5, în Schalke – Augsburg, partidă contând pentru etapa a 16-a din Bundesliga. În toate cele 8 meciuri de campionat jucate de Schalke în fața fanilor proprii, varianta ar fi fost câștigătoare.

Biletul zilei pariuri1x2.ro

21:30, Schalke – Augsburg, peste 1.5 goluri
22:00, Manchester United – Bournemouth, Manchester United
22:00, Liverpool – West Brom, Liverpool -1 asiatic

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România