Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Cornere şi un solist. Vezi varianta de miercuri

Pariuri simple, pentru o nouă profitabilă. Pe dubla de miercuri combinăm un meci din liga a 3-a germana, atractiv din punct de vedere al pariorilor, cu super-derby-ul zilei în Liga Campionilor, Tottenham – Juventus.

RomaniaTV.net
07 mart. 2018, 07:56
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Cornere şi un solist. Vezi varianta de miercuri

Biletul zilei:

Începem cu meciul pe care Karlsruher, una dintre pretendentele la promovarea în 2. Bundesliga, îl va disputa pe teren propriu în compania lui Sonnenhof Gorssaspach. Gazdele au câștigat 9 din cele mai recente 10 meciuri jucate pe teren propriu, primind în serie doar un singur gol. De partea cealaltă, Sonnenhof nu prea are cu ce se lăuda în cele mai recente deplasări. Pe ultimele 4 le-a pierdut, în fiecare din jocuri încasând și 2 sau mai multe goluri. Pe terenul lui Karlsruher, a 12-a clasată în 3.Liga, va avea încă o dată o misiune extrem de dificilă.

Al doilea pronostic al biletului vizează, așa cum s-a amintit, optimea de Ligă dintre Tottenham și Juventus. Avem parte de o întâlnire echilibrată. Dupa 2-2 în tur, Spurs pornește cu șansă la calificare, mai ales că Harry Kane & compania au și bifat rezultate foarte bune pe teren propriu, pe parcursul întregii stagiuni. Atenție, însă, la forța echipei torineze, la rândul său formidabilă în deplasările actualului sezon. Obligat în primul rând să marcheze, Juventus își va tura la maximum motoarele pe Wembley. Pariurile pe goluri au valoare în această confruntare, dar noi vom lua în calcul o altă variantă, pe cornere, 4 sau mai multe, de care Juventus va beneficia, în urma șarjelor sale ofensive.

Biletul zilei:

Ora 20:00 Karlsruher – Sonnenhof Grossaspach, 1
Ora 21:45 Tottenham – Juventus, Oaspeții – Peste 3,5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România