Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Creştem profitul! Vezi varianta de vineri

Încă o zi, încă un bilet ”verde” propus de redacția www.pariuri1x2.ro. Ieri ne-au adus pe plus cele peste 7.5 cornere consemnate în derby-ul Franța – Olanda (raport 7-3), precum și succesul Ungariei, scor 3-1, cu Letonia.

01 sept. 2017, 07:49
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Creştem profitul! Vezi varianta de vineri

Ultimul pont de pe bilet, peste 4.5 goluri în Belgia – Gibraltar, a fost câștigător încă din minutul 38 (9-0 final, 6-0 la pauză)!

Citeste si:

Redactia pariuri1x2.ro prefateaza cele mai tari meciuri din preliminariile CM2018 » Pariaza inteligent si gratuit!

 

Biletul zilei

La fel ca si ieri, pe biletul zilei se regăsesc doar partide din preliminariile europene pentru CM 2018. Deși favorită a jocului, Muntenegru va avea o sarcină extrem de dificilă în Kazakhstan. Mizam pe maximum două reușite ale oaspeților.
Pariem acoperit, 1x, în Slovacia – Slovenia. Este un meci la care se pot încerca și variantele mai directe, 1 solist și 1 cu handicap 0. Hamșik și compania au multiple argumente de partea lor!

De pe propunerea de astăzi nu putea lipsi meciul României cu Armenia. Deși ne-a dezamăgit crunt în ultima perioadă, naționala noastră are forța de a depăși un adversar inferior valoric și cu evoluții mai mult decât modeste atunci când joacă în deplasare.

Biletul zilei

19:00, Kazakhstan – Muntenegru, Muntenegru sub 2.5 goluri
21:45, Slovacia – Slovenia, Slovacia sau egalitate
21:45, Romania – Armenia, Romania sa castige

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.