Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dăm startul câştigurilor pentru weekend. Mix de fotbal româno – spaniol

În căutarea celui de-al 14-lea bilet “verde” din această lună, mizăm pe goluri şi cornere în meciurile care deschid rundele din Liga 1 şi La Liga. Partidele în cauză sunt Juventus Bucureşti – Concordia Chiajna şi Celta Vigo – Leganes.  

RomaniaTV.net
24 nov. 2017, 07:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dăm startul câştigurilor pentru weekend. Mix de fotbal româno – spaniol

Biletul zilei

Varianta pe goluri, peste 1.5, o pronosticăm pentru disputa din Liga 1. Este unul dintre puţinele meciuri în care Juventus îşi permite să forţeze un succes, deşi Concordia va fi greu de doborât. Gruparea pregătită de Ion Moldovan vine după o serie de 4 eşecuri legate, dar şi adversarii din serie au fost dificili: FCSB, Craiova, Astra. În plus, în fiecare din aceste meciuri, Concordia a marcat. De remarcat şi faptul că echipa din Chiajna, cu golaveraj 20 – 25, are o ofensivă demnă de o candidată la play-off.

În confruntarea ce dă startul etapei a 13-a din La Liga, pariem pe cel puţin 5 cornere ale formaţiei gază. Prin definiţie o grupare ofensivă, Celta va avea de această dată în faţă o trupă obişnuită să accepte dominarea adversă. Leganes este de altfel ultima în statistica spectaculozităţii din prima ligă spaniolă. Doar 1.7 goluri (golaveraj 9-11) s-au marcat în medie în partidele formaţiei antrenate de Garitano.

Biletul zilei

18:00 Juventus Bucureşti – Concordia Chiajna, peste 1.5 goluri
22:00 Celta Vigo – Leganes, gazdele peste 4.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România