Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Debutul lui Ronaldo în Serie A se regăseşte pe biletul de azi

Sezonul în Serie A începe astăzi, iar primul pronostic al zilei vizează meciul pe care Juventus îl joacă la Chievo. Completăm varianta propusă cu pronosticuri pe un derby al Londrei și pe un meci din Eredivisie.

18 aug. 2018, 05:37
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Debutul lui Ronaldo în Serie A se regăseşte pe biletul de azi

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Aducerea lui Cristiano Ronaldo la Torino confirmă intențiile lui Juventus de a domina încă o dată în Serie A, încercând în același timp să atace trofeul Ligii Campionilor. Deși torinezii nu ne-au obișnuit cu starturi extraordinare de sezon, Chievo nu pare să poată țină piept campioanei.

Arsenal are un start infernal de sezon. După ce a pierdut în prima rundă, cu Manchester City, “tunarii” merg acum pe Stamford Bridge pentru derby-ul cu Chelsea. Defensiva lui Unai Emery a fost prea dezorganizată în primul meci. Îmbunătățiri sunt așteptate, dar rămâne de văzut daca vor fi suficiente pentru a face față rivalei din Londra. Chelsea a debutat cu un succes cu 3-0 în partida cu Huddersfield și va fi optimistă înaintea acestei partide. Noi pariem pe minim două modificări ale tabelei în derby.

Fortuna Sittard a revenit în Eredivisie și a obținut un prim punct, după o partidă extrem de disputată, cu Excelsior. În runda a doua, echipa are în față o provocare mult mai dificilă. PSV a câștigat primul meci al sezonului cu un răsunător 4-0 cu Utrecht. Campioana merge la Sittard pentru alte trei puncte, iar noi avem încredere ca le va obține.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 19:00 Chievo – Juventus, 2
Ora 19:30 Chelsea – Arsenal, Peste 1,5 goluri
Ora 21:45 Sittard – PSV, 2

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.