Biletul zilei pariuri1x2.ro: Din succes în succes! Vezi varianta de marţi

România a pierdut aseară în Muntenegru, ratând astfel calificarea la Mondialul din Rusia. Totuși, rezultatul negativ al ”tricolorilor” a contribuit la încă o ”victorie” repurtată de biletul oferit de redacția www.pariuri1x2.ro. Varianta propusa pentru meciul de la Podgorica a fost 1x. Biletul a fost completat de pariul 1 solist în Anglia – Slovacia. Gazdele s-au impus cu 2-1, succes ce le garantează practic prezența la turneul final, din postura de câștigători ai grupei F.

RomaniaTV.net
05 sept. 2017, 08:10
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Din succes în succes! Vezi varianta de marţi

BILETUL ZILEI

Astăzi pariem, încă o dată, doar pe fotbal. Mizam pe o victorie la pas a Țării Galilor, pe terenul Moldovei. Valoarea si experiența sunt de partea naționalei lui Bale, care vine și după un rezultat important. Este vorba de succesul repurtat în urmă cu doar 3 zile, contra Austriei, puncte extrem de prețioase ce i-au readus pe galezi în bătălia pentru locurile 1-2 ale grupei D.

Avem și două pariuri pe goluri incluse pe biletul zilei. Mizam pe varianta peste 1.5 goluri în confruntările United of Manchester – Blyth Spartans si Leamington – Alfreton Town din liga a 6-a engleză, seria de nord.

BILETUL ZILEI

21:45, Moldova – Tara Galilor, 2 cu handicap -1
21:45, United of Manchester – Blyth Spartans, peste 1.5 goluri
21:45, Leamington – Alfreton Town, peste 1.5 goluri

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.