Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două ponturi de top, pentru un câștig garantat!

Șansele de profit cresc vertiginos cu ajutorul variantelor de bilete propuse de redacția www.pariuri1x2.ro. Astăzi investim pe doua pronosticuri din preliminariile pentru Mondiale. Vezi aici ponturile selectate!

02 sept. 2017, 06:46
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două ponturi de top, pentru un câștig garantat!

Biletul zilei

Pariem pe cel puțin două goluri consemnate în disputa din Grupa D dintre Țara Galilor și Austria. Rivalele de la Cardiff sunt la egalitate de puncte după 6 etape, însă la 4 lungimi în spatele ocupantelor primelor două poziții, Serbia și Irlanda. În aceste condiții, formațiile lui Bale și Alaba sunt practic somate să iasă la joc și forțeze toate cele 3 puncte ale jocului direct, mai ales că remiza le poate anula ambelor reprezentative șansele de calificare.  

Pariem și pe derby-ul serii în preliminarii, Spania – Italia. Evităm variantele clasice, ”1,x,2” și nu mizăm nici pe goluri! Luăm,  însă, în calcul 3 sau mai multe cornere de care să beneficieze elevii lui Ventura. Dupa 1-1 în jocul din Italia, Verrati & co. au nevoie de un rezultat pozitiv și mai ales de goluri la Madrid, pentru a urca pe locul 1 al grupei, singurul care duce direct la Mondialul din Rusia!  

________________________________________________________________________________

CITESTE SI:

·         Spania – Italia: COTA 10.00 pentru 2 GOLURI in meciul de la Madrid!

·         Inscrierea la casele de pariuri recomandate de Pariuri1X2 garanteaza bonusuri consistente » Vezi ce sume gratuite poti obtine pentru pariurile tale! 

Biletul zilei

Țara Galilor – Austria, peste 1.5 goluri
Spania – Italia, oaspeții peste 2.5 cornere

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.