Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri logice, pentru un nou combo câştigător

Deși nu foarte variată, oferta de astăzi ne propune o serie de partide în care vor fi angrenate grupări de calibru ale Europei. Extragem ponturile ce alcătuiesc biletul zilei, din jocurile Tottenham – West Ham și Celta Vigo – Barcelona.  

RomaniaTV.net
04 ian. 2018, 08:19
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri logice, pentru un nou combo câştigător

Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 

”Estadio de Balaidos” din Vigo va fi diseară gazda unui duel ce se anunță spectaculos și cu multe faze de poartă. Celta a arătat deja în acest sezon competițional că este capabilă să țină piept gigantului catalan. Acum o lună, în La Liga, pe ”Camp Nou”, Aspas și compania au smuls o prețioasă remiză la 2. Revanșa Barcelonei poate veni astăzi, dar de reținut este și faptul că favorita dublei din optimile Cupei Spaniei nu va evolua, cel puțin în manșa tur, cu primul 11. Pariul nostru ocolește variantele clasice, ”1,x,2”: mizăm pe cornere, cel puțin 9 în meci.

Peste 1.5 goluri este pariul ales pentru confruntarea Tottenham – West Ham. Vechi rivale londoneze, cele două au ținte precise pentru jocul ce închide runda cu numărul 22 din Premier League. Cu o victorie, Spurs urcă la o singură lungime distanță de topul 4 al ierarhiei. De partea cealaltă, deși în revenire evidentă de formă, formația pregătită de Moyes încă are lupte grele de dus pentru desprinderea de ”zona roșie” a clasamentului.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro: 

20:00, Celta Vigo – FC Barcelona, peste 8.5 cornere
22:00, Tottenham – West Ham, peste 1.5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.