Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri ne pot dubla investiţia pentru a treia zi la rând

Atletico Madrid a câștigat miercuri seară un nou trofeu Europa League, după cum anticipam pe biletul propus ieri. Acel pronostic, împreună cu variantele pe 2 sau mai multe goluri consemnate în partidele Molde - Stromgodset și Rosenborg - Lillestrom ne-au adus un nou bilet câștigător.

RomaniaTV.net
17 mai 2018, 07:06
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri ne pot dubla investiţia pentru a treia zi la rând

Pentru ziua de astăzi am ales doar două evenimente. Primul vine din play-out-ul Ligii 1, unde Gaz Metan Mediaș înfruntă FC Voluntari. Cele două cluburi ocupă poziții periculoase, riscând retrogradarea. Gaz Metan poate depăși Voluntariul în clasament se impune diseară, dar ultimele două partide disputate acasă s-au încheiat cu înfrângeri și cu câte trei goluri încasate. De fapt, medieșenii nu au reușit să evite primirea golurilor în nici una din ultimele cinci partide pe teren propriu, dar au marcat de fiecare dată. FC Voluntari vine după două succese în deplasare, așa că moralul echipei este unul bun. În această confruntare optăm pentru minim două goluri marcate.

Al doilea pariu al zilei vizează partida dintre Wolfsburg și Kiel. Aceasta este prima manșă a barajului care va decide care dintre cele două cluburi va juca sezonul viitor în Bundesliga. Kiel a încheiat pe locul trei sezonul din 2. Bundesliga. Promovarea directă ar fi fost o posibilitate dacă Kiel ar fi reușit să adune mai multe puncte din deplasările stagiunii. În schimb, oaspeții de astăzi au câștigat doar două dintre ultimele 13 partide jucate „afară. Astfel, acest meci tur va fi o adevărată provocare pentru Kiel. Wolfsburg a evitat retrogradarea directă în ultima etapă a sezonului regulat, datorită victoriei cu 4-1 din meciul cu Koln. A fost primul succes obținut în fața propriilor fani în 2018, dar modul categoric în care victoaria a fost bifată, precum și numărul mare de ocazii create în meci le dă speranțe gazdelor. Pariul nostru este pe gazde: Wolfsburg va reuși să câștige cel puțin o repriză a disputei.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 20:45 Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari, Peste 1,5 goluri
Ora 21:30 Wolfsburg – Kiel, Echipa gazdă va câștiga cel puțin o repriză

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România