Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri pentru al 7-lea bilet câştigător din octombrie

Ne menţinem serios pe profit cu biletul propus zilnic de redacţia www.pariuri1x2.ro. Ieri ne-am dublat din nou investiţia, pariind pe succesul Serbiei, 1-0 cu Georgia, precum şi pe victoria la handicap a Islandei, contra kosovarilor, în statistica pe cornere (4-2). Astfel, biletul zilei a fost câştigător pentru a 6-a oara în luna octombrie şi pentru a 11-a oară în ultimele 16 zile!

RomaniaTV.net
10 oct. 2017, 07:09
Biletul Zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri pentru al 7-lea bilet câştigător din octombrie

Biletul zilei

Astăzi ne focusăm încă o dată pe confruntări decisive din preliminariile CM 2018. Nu pariem, însă, pe meciurile din Europa, ci traversăm Oceanul. 

În ceasul al 12-lea, pe terenul Ecuadorului, Argentina trebuie să-şi revină. Oricare alt rezultat decât victoria în acest duel, poate însemna pentru Messi & co nu doar ratarea barajului, ci chiar a calificării la turneul final. Adversarul de astăzi este unul abordabil, Ecuador ieşind din lupta pentru topul 5 al grupei sud-americane, după seria de 8 meciuri în care a cucerit doar 4 puncte! consecutive.

SUA nu este în situaţia Argentinei. Totuşi, pentru a nu sta la mâna rezultatelor înregistrate de Panama şi Honduras în etapa finala a calificărilor, americanii trebuie să se întoarcă învingători din Trinidad Tobago. Gazda jocului ce va începe de la ora României 03:00 a pierdut 8 din cele 9 meciuri ale campaniei! 

Biletul zilei

02:30 Ecuador – Argentina 2

03:00 Trinidad Tobago – SUA 2

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.