Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri pentru o nouă zi de profit

După cum anticipam, aseară, Arsenal a câștigat fără probleme manșa tur a sferturilui de Europa League cu CSKA Moscova, scor 4-0. În Lazio – Salzburg s-au marcat rapid cele două goluri de care aveam nevoie pe bilet, însă scenariul nu s-a repetat în disputa Leipzig – Ol. Marseille. Werner a marcat pentru gazde înainte de pauză, însă rezultatul de 1-0 a rămas neschimbat până la finele jocului.

RomaniaTV.net
06 apr. 2018, 06:32
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două pronosticuri pentru o nouă zi de profit

Biletul zilei:

Doar 2 partide sunt incluse pe varianta de bilet oferită astăzi de redacția site-ului pariuri1x2.ro .

Pronosticul pentru partida Ludogoreț Razgrad – CSKA Sofia contribuie în mare măsura la realizarea cotei 2 de astăzi. Gazdele au doar trei puncte avans față de CSKA în fruntea clasamentului ligii bulgare, așa că miza este mare pentru ambele echipe. Confruntările anterioare au fost foarte încinse. În ultimele două meciuri din ligă au fost arătate nu mai puțin de 22 de cartonașe galbene, ambele soldându-se și cu câte o eliminare. Cluburile s-au întâlnit din nou în sferturile cupei, unde s-au arătat 12 cartonașe galbene și unul roșu. Ostilitățile vor continua și astăzi. Considerăm că vom asista la un nou derby cu cel puțin 6 avertismente arătate jucătorilor celor două echipe.

În cea de-a doua partidă de pe biletul de astăzi, St. Etienne – PSG,  indicăm o variantă simplă de pariere, pe goluri, două sau mai multe consemnate.   PSG ne-a obișnuit cu forța ei ofensivă, care se va evidenția și în această deplasare, pe terenul unei rivale tradiționale interne.

Biletul zilei:

Ora 17:00 Ludogoreț Razgrad – CSKA Sofia, Peste 5,5 cartonașe
Ora 21:45 Saint Etienne – PSG, Peste 1,5 goluri

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România