Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două sugestii pentru un nou combo câștigător

Ieri, încă o zi de profit. Redacția www.pariuri1x2.ro a ajuns la al 6-lea bilet ”verde” al lunii, mizând pe goluri și cornere. S-au consemnat cel puțin două modificări ale tabelei în Nice – Monaco (scor 1-2) și Fylde – Chester (scor 1-1), precum și cele 9 lovituri de la colț de care aveam nevoie în Valencia – Las Palmas (8-2), meci retur din optimile Cupei Spaniei, câștigat de gazde cu 4-0.  

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 08:08
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Două sugestii pentru un nou combo câștigător

Nu schimbăm genul de pariuri ce alcătuiesc biletul de astăzi, ci doar numărul de variante la care apelăm în conceperea acestuia.
Derby-ul Chelsea – Arsenal, contând pentru manșa tur a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, ar trebui să ne propună doze semnificative de spectacol, cu multe faze de poartă, care să genereze la rândul lor și destule cornere. În ultimul meci direct, jucat acum o săptămână pe Emirates, în Premier League, am avut nu mai puțin de 18 lovituri de la colț, 10 de partea ”tunarilor”. Varianta de pariere este argumentată și de felul în care rivalele londoneze vor aborda confruntarea, Conte și Wenger fiind hotărâți să arunce în luptă o bună parte din titularii de drept.

Avem și un pronostic peste 2.5 goluri, la duelul amical dintre FC Groningen și Club Brugge. Rivalitatea olandezo-belgiana va ieși la rampă, într-o dispută în care Brugge va încercă să-și etaleze încă o dată formidabilul apetit ofensiv. Lideră în Pro League, formația pregătită de croatul Leko a înscris de cel puțin două ori în 22 din cele 27 de meciuri disputate în actualul sezon competițional.

Biletul zilei:

16:15 FC Groingen – Club Brugge, peste 2.5 goluri
22:00 Chelsea – Arsenal, peste 9.5 cornere

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România