Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dublă anglo – franceza, investim pe „granzi”!

Pentru ziua de sâmbătă am selectat doua ponturi simple, pentru confruntări în care vor fi implicate Liverpool și PSG, doua dintre gruparile de top ale Europei.

RomaniaTV.net
23 sept. 2017, 05:29
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dublă anglo – franceza, investim pe „granzi”!

Biletul zilei

După transferurile din aceasta vara, PSG este cu mult peste orice formație din Ligue 1. Astazi va evolua la Montpelier, echipă care nu-i permite obiective prea îndrăznețe pentru acest duel, decât, eventual, limitarea proporțiilor scorului.  Mizam pe o victorie repurtată de Neymar & co, cu handicap asiatic de -1. Dacă PSG se va impune la exact un gol, pariul va primi cota 1.

În Premier League avem reeditarea meciului de Cupa Ligii dintre Leicester și Liverpool. Marți, tot pe arena ”lupilor”, Liverpool a pierdut cu 0-2. Klopp a utilizat însă multe rezerve, lucru care nu se va mai întâmpla astăzi. Ținem cont de acest aspect, dar și de forța lui Leicester, mai ales în fața fanilor proprii. Pariu: ambele marchează.

 

Citeste și:

Simona Halep revine pe teren! Cota 7.00 pentru ca romanca sa incheie sezonul cu dreptul! 

Biletul zilei

18:00, Montpellier – PSG, 2 cu handicap asiatic -1
19:30, Leicester – Liverpool, ambele marchează

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.