Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dublă simplă, din preliminarii! Așa se pariază astăzi

Pariorii ce au investit în ultimele zile pe propunerile de bilete ale redacției www.pariuri1x2.ro au motive serioase de satisfacție. 10 din ultimele 15 combo-uri oferite, 5 doar în această lună, au fost "verzi".

RomaniaTV.net
09 oct. 2017, 07:45
Biletul zilei pariuri1x2.ro: Dublă simplă, din preliminarii! Așa se pariază astăzi

Și biletul de ieri ne-a adus profit, grație celor 3 pronosticuri simple oferite: victorie Anglia în Lituania (scor 1-0), gol în ambele reprize ale meciului Germania – Azerbaijan (5-1, 1-1 la pauză) și sub 3.5 goluri în Danemarca – România. Meciul „tricolorilor” s-a încheiat nedecis, scor 1-1.

Biletul zilei

Doar două pronosticuri își fac loc pe propunerea de astăzi, ambele din preliminariile Mondialului de anul viitor. Variantele selectate le au în prim plan pe Islanda și Serbia, reprezentative pentru care accederea la turneul final este legată în proporție de 100% de evoluția proprie și cucerirea punctelor puse în joc, în ultima runda a preliminariilor. 

CITESTE SI:

Cornerele si cartonasele ne aduc profit in “internationalele” de luni

Pariurile, totuși, diferă. Dacă la meciul Serbia – Georgia mizam pe un simplu și logic 1 solist, în Islanda – Kosovo anticipăm un succes al gazdelor, inclusiv în statistica pe cornere. După emoțiile din meciul tur, câștigat la limită cu 2-1, Sigurdsson și compania știu ca trebuie să preseze și rămână la conducerea jocului, indiferent de rezultatul de pe tabelă.

21:45 Islanda – Kosovo, 1 ha -1.5 cornere
21:45 Serbia – Georgia, 1

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.