Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dublul investiţiei, cu un mix de fotbal – baschet

Forma biletului propus zilnic de redacția site-ului pariuri1x2.ro este direct infleunțată de evenimentele programate în această penultima săptămână a anului. Multe meciuri de cupă, în care surprizele abundă. Pe această linie și confruntarea Twente – Ajax de ieri, duel în care ”lăncierii”, după ce au fost egalați cu câteva secunde înainte de fluierul final, au ratat calificarea la penalty-uri.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 08:10
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Dublul investiţiei, cu un mix de fotbal – baschet

Biletul zilei pariuri1x2.ro

Astăzi investim pe fotbal și bachet. Mizăm pe cel puțin 10 cornere în partida din Cupa Olandei ce le opune pe Feyenoord și Heracles. Ritmul de joc pe care trupa din Rotterdam îl va impune, încurajează pariurile pe această variantă. Nici replica oaspeților nu va fi una lipsită de vlagă, mai ales că Heracles vine după o serie de rezultate decente, ce au rupt-o de zona retrogradării din Eredivisie. Mai relaxata, trupa din Almelo va forța o performanță de top, pe terenul unui ”gigant” intern.

Avem un prostic și la jocul din Euroliga de baschet dintre Maccabi Tel Aviv și Feyenoord: peste 149.5 puncte în meci. Argumentul cel mai solid în favoarea variantei este oferit chiar de evoluțiile israelienilor din actualul sezon al întrecerii. Maccabi are a 3-a cea mai slabă defensivă din Euroliga, dar în aceeași măsură, al 5-lea cel mai bun atac, peste adversara de diseară. În plus, desi a adunat 5 victorii în 7 deplasări din Euroliga, Fenerbache are în aceste jocuri o medie de 73 de puncte încasate!

Biletul zilei Pariuri1x2.ro

Feyenoord – Heracles, peste 9.5 cornere în meci
Maccabi Tel Aviv – Fenerbache, peste 149.5 puncte în meci (prelungiri incluse)

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România