Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Elevii lui Răzvan Lucescu pot contribui la câştigul nostru de miercuri

În căutarea profitului, astăzi am pregătit pronosticuri pentru meciul pe care PAOK îl dispută cu Benfica, în calificările Ligii Campionilor, dar și pentru două partide de tenis din cadrul turneelor de la US Open.

RomaniaTV.net
29 aug. 2018, 05:48
Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Elevii lui Răzvan Lucescu pot contribui la câştigul nostru de miercuri

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Echipa lui Răzvan Lucescu este în avantaj, după ce săptămâna trecută a marcat la Lisabona, reușind să obțină remiza. Benfica este obligată să înscrie la Salonic pentru a avea orice șansă de a avansa în grupele Ligii Campionilor. Ne așteaptă o partidă foarte interesantă, dar care poate să genereze multă tensiune și încordare pe teren. Jucătorii gazdelor vor fi nevoiți să apeleze la intervenții dincolo de limita regulamentului pentru a își bloca adversarii. Contraatacurile grecilor i-ar putea pune și pe lusitani în situații limită. Lucrurile se pot încinge și mai tare pe final, dacă situația de pe tabelă va pastra șansele de calificare în balanță. Noi pariem pe faptul că arbitrul partidei va fi nevoit să arate minim 5 cartonașe.

Forma lui Stan Wawrinka a suferit pe parcursul acestui sezon. Totuși, după rezultatele bune din ultimele două săptămâni, el nu ar trebui să aibă probleme azi, în partida cu Ugo Humbert. Pariem pe victoria elveșianului, dar și pe cea a Garbinei Muguruza. Iberica, numărul 12 în clasamentul WTA, o va înfrunta pe Karolina Muchova. Luând în calcul și partidele din calificări, sportiva cehă a câștigat patru partide la acest turneu, dar duelul cu fosta lideră mondială ar trebui să fie capătul liniei la ediția din acest an.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro:

Ora 18:00 Humbert – Wawrinka, 2
Ora 22:00 PAOK – Benfica, Peste 4,5 cartonașe
Ora 02:00 Muguruza – Muchova, 1

Dacă pariezi biletul zilei la această casă de pariuri, atunci ai cea mai mare cotă și în plus primești și una dintre cele mai bune oferte de bun venit din România.

Biletul zilei Pariuri1x2.ro: Elevii lui Răzvan Lucescu pot contribui la câștigul nostru de miercuri