BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO ESTE AICI: Ne dublăm investiţia mizând pe Arsenal şi Anderlecht!

Pe  biletul zilei de duminica,  fotbalul tine capul de afis. Cautam doua pariuri simple, care sa ne dubleze investitia.

07 mai 2017, 09:45
BILETUL ZILEI PARIURI1X2.RO ESTE AICI: Ne dublăm investiţia mizând pe Arsenal şi Anderlecht!

Biletul zilei

In derby-ul Arsenal – Manchester United, orgoliile sunt nemasurate. Mizele, la acelasi nivel!  Ambele formatii sunt angrenate in cursa pentru ocuparea unui loc de Liga Campionilor, tinta ce ramane abordabila doar la victorie! Arsenal este favorita, cu o cota revizuita in scadere de casele de pariuri, ce tin cont de absentele importante ale oaspetilor. Noi nu vom miza insa pe variantele 1×2 sau goluri, ci vom lua in calcul cel putin doua cartoanase incasate de trupa gazda.

In disputa Anderlecht – Waregem mizam pe echipa lui Chipciu si Stanciu. Gruparea din Bruxelles vine dupa doua rezultate sub asteptari, ce i-au permis marii rivale, Club Brugge, sa se apropie din nou la o singura lungime de pozitia de lider. Contra ultimei clasate din play-off, Anderlecht este pregatita sa accelereze catre bifarea unei victorii  fara emotii, rezultat ce i-ar asigura un moral ”beton” inaintea ultimelor 3 etape ale stagiunii. Pariul nostru: 1 cu handicap asiatic -1 (daca Anderlecht castiga la un gol, miza ne este returnata).

Citeste si:

Biletul zilei

Arsenal – Manchester United, gazdele vor primi peste 1.5 cartonase
Anderlecht – Waregem, 1 HA (-1)

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.